U bevindt zich hier:

The Moldmaker heeft een unieke expertise over matrijzen voor verschillende sectoren van de industrie. Met onze jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde kennis zijn wij graag bereid u of uw klanten te adviseren. Een degelijke begeleiding in een vroeg stadium is een belangrijke en kostenbesparende stap naar een goed eindresultaat. Als het misloopt, kunt u ons inschakelen voor de productiebegeleiding van (buitenlandse) matrijzen of voor problem solving omtrent matrijsgerelateerde productieproblemen. Wenst u een snellere afkoelingstijd? Wil u efficiënter produceren? Bent u van plan om over te schakelen naar microspuitgieten? Ook met uitdagende vraagstukken helpen wij u graag verder.

Kosten besparen

Niet alleen leidt een degelijk onderbouwd advies tot betere producten; het zorgt ongetwijfeld ook voor een kostenbesparing op lange termijn. Onze specifieke kennis en jarenlange ervaring zullen immers niet alleen leiden tot kostenbesparing in productontwikkeling maar ook in de integrale productkostprijs. Door in een vroeg stadium een beroep te doen op onze expertise, verzekert u zich van een win-winsituatie voor uw organisatie en uw klanten: u vermijdt zo productieproblemen in het buitenland of fouten bij geleverde matrijzen. Wordt u daarmee geconfronteerd, dan zoeken wij voor u een oplossing.

Advies van bij de start

Met tientallen jaren ervaring geven wij u graag advies bij de aanschaf, de productie en de kostprijs van matrijzen, van bij de start van uw project. Wij analyseren voor u zowel de technische als de financiële aspecten van uw project en begeleiden u graag in de schetsfase. Wij bespreken met u de aard van het product, kiezen met u de meest geschikte productietechniek en adviseren u bij prototypes: weinigen in België hebben de expertise van The Moldmaker. Door onze begeleiding verzekert u zich van een perfect eindproduct tegen de beste kostprijs.

Interesse?
Contacteer ons!

+32 56 32 50 22
info@themoldmaker.com

Vraag hier onze
brochure.