U bevindt zich hier:

Goed gemaakte prototypes zijn essentieel voor een juiste beoordeling van de eigenschappen en toepasbaarheid van het ontwerp dat uw wil gebruiken. The Moldmaker helpt u graag om uw prototypes helemaal af te stemmen op de wensen van uw klanten of de resultaten van tests. Het is één van onze belangrijkste activiteiten.

Beter resultaat

The Moldmaker biedt u de mogelijkheid tot prototyping. Die stap maakt het mogelijk voor u om verfijningen aan te brengen in het ontwerp zodat u het productieproces kunt op punt stellen of maximaal kunt rekening houden met de wensen van uw klanten. Samen met u onderzoeken we graag waar de mogelijkheden en beperkingen liggen voor de productie. Tevens beschikken wij over de kunde om de matrijs vanuit technisch oogpunt te optimaliseren met een goed spuitgietproduct als resultaat.

Goed prototype, goed product

Door een prototype te maken, kan het product perfect worden beoordeeld op uiterlijk en functionaliteit. Wij stellen graag al onze kennis en technieken ter beschikking om voor u prototypes te realiseren. De productie (d.m.v. 3D-printing, spuitgieten, …) gebeurt doorgaans bij onze klanten zelf. Het kan echter ook bij ons, of bij een externe partner.  Onze levertijden zijn snel, ook voor complexere prototypes.

Interesse?
Contacteer ons!

+32 56 32 50 22
info@themoldmaker.com

Vraag hier onze
brochure.