U bevindt zich hier:

Alles loopt gesmeerd

Matrijzen vormen het hart van uw productieproces. Hapert er ergens iets, lekt er koelingsvloeistof of olie uit uw matrijs of is er een stuk afgebroken? In ieder geval wilt u snel en efficiënt geholpen worden. Time is immers money en matrijzen zijn onmisbaar.

The Moldmaker is dé specialist in het herstellen van alle matrijzen. Wij zorgen ervoor dat u in een handomdraai weer verder kunt, mét onze unieke 24/24 uur service als extra troef!

OPHALING - We komen de probleemmatrijs bij u ophalen en nemen ze mee voor onderzoek en herstelling. Uw opmerkingen en vaststellingen m.b.t. het probleem zijn hier van primordiaal belang.
ANALYSE - Onze vakmensen analyseren de volledige matrijs. We gaan na of uw veronderstelling klopt en checken alle parameters.
HERSTELLING - Dankzij onze jarenlange ervaring en hoog technisch opgeleide mensen herstellen we uw matrijs op bijzonder korte termijn.

LEVERING - Zodra alles weer gesmeerd loopt, leveren we uw herstelde matrijs netjes weer af, zoals het hoort.

The Moldmaker beschikt over een uiterst modern en gespecialiseerd machinepark om flexibel en snel op uw behoefte in te spelen. Dankzij onze grote stock aan materialen en wisselcomponenten zijn we voorzien op zelfs de meest ingewikkelde herstellingen.

 

Interesse?
Contacteer ons!

+32 56 32 50 22
info@themoldmaker.com

Vraag hier onze
brochure.